26 juni 2021, BA (das British Airways) heeft een probleempje lieverds.

3 van hun piloten zijn overleden aan bloedklonters. Nu hebben piloten daar sws een grote kans op omdat vliegen nou eenmaal niet echt goed is voor het lichaam. De druk, de verandering van atmosfeer, de verschillen in tijdszone’s tis allemaal niet zo gezond. Vandaar dat die gasten vrij vroeg met pensioen mogen. Het lichaam heeft dan genoeg te lijden gehad. Nu weten we dat het AstraZeneca vaccin iets te maken heeft met die bloedklonters en daar zijn alle piloten van BA mee gevaccineerd. Op hoog niveau wordt met de Britse regering gesproken hoe deze ontwikkelingen te framen zodat het lijkt dat het niet is wat het is. 

American Airlines heeft hetzelfde probleem. Daar zijn al 5 piloten afgehaakt. Alleen gebruiken ze daar geen AstraZeneca maar Moderna of Pfizer. Gelukkig hebben ze in de US wat meer piloten rondlopen, daar wordt het gewoon stil gehouden. Het vaccinatieprogramma moet worden uitgerold koste wat kost. 

Rusland en Spanje waarschuwen de passagiers al voor lange intercontinentale vluchten als je gevaccineerd bent. Als meerdere passagiers het loodje leggen tijdens of vlak na zo’n vlucht dan is dat geen goede reclame. Ondertussen lezen we nog steeds jubelverhalen over de effectiviteit van de vaccins in MSM. Ongelooflijk want de cijfers, die je kunt vinden op de officiële websites van de overheden, vertellen een ander verhaal. 

IT’S OVER FOR VAXXERS

327443192 | 📬 305 | 📷 55

New data for Delta variant from UK. Deaths of vaxxed = 70/27192 = 0.26% mortalityDeaths of unvaxxed = 44/53822 = 0.08% mortality 

Meaning vaxxers have 3.25 higher chance of dying from Indian CoofSource – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/996740/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

Toch word ik gezien als een wappie. Als een ontkenner, een terrorist. De tweedeling tussen niet en wel gevaccineerden zal zich verder verdiepen, aangewakkerd door MSM en de overheden. Een ongelijke strijd lijkt het nu, maar niets is minder waar. De waarheid, de liefde, het licht, het Goddelijke zal overwinnen. 

Herbloged van KoertKrouwel


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: